Ronmarja.reismee.nl

Flores naar Bali

Flores naar Bali

Vanochtend om 7.30 opgehaald door Alvin, onze gids. Hij brengt ons naar het vliegveld. Daar nemen we met weemoed afscheid. We hebben 9 dagen intensief met elkaar opgetrokken en dit heeft zeker een band geschapen.

Flores is een geweldig eiland, Indonesië pur sang.

Met een klein, 2 motorig vliegtuig, vliegen we in anderhalf uur naar Bali. Een chauffeur staat al klaar om ons naar het hotel te brengen. Dit hotel ligt in Legian, een kustplaats niet zo ver van het vliegveld. Het is een zeer toeristisch gebied en voor ons een grote overgang.????

Bij het hotel aangekomen, blijkt dat de bungalow die voor ons gereserveerd zou zijn, al vergeven is. Of wij bezwaar hebben tegen een upgrade naar de meest luxueuze bungalow. Nou nee. En bij onze bungalow aangekomen vervallen we van de ene verbazing in de andere: deze ‘ de luxe pool bungalow’ heeft een privé zwembad, een super badkamer met een tweepersoons yakouzi en een luxe kamer. Ach, hier kunnen we het wel uitzingen tot dinsdag...

Verder rustig aangedaan, beetje gelezen, gezwommen in ons eigen zwembad en wat door de omgeving gelopen. Het einde van onze vakantie komt zo langzamerhand in zicht....zucht????

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!